tussendoor, lunch of diner
4 personen
ca. 300 per persoon kcal
10min
Ingrediënten
4 eieren
4 eetlepels melk
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel kwark
2 uien, fijngesneden
1 teentje knoflook
4 handen verse bladspinazie (gewassen)
1 eetlepel sojasaus
200 g gerookte zalm
Bereidingswijze
Verhit olie en fruit de ui en de knoflook kort en voeg sojasaus toe. Doe de helft op een bordje.
Klop de eieren los met de melk en voeg naar smaak zout en versgemalen peper toe. Snijd de spinazie fijn en voeg toe aan het eimengsel. Doe dit bij de ui en knoflook in de koekenpan en bak een omelet van de helft van het eimengsel. Draai de pan, zodat het vloeibare deel van het ei over het al gestolde deel loopt. Als alles is gestold, schep dan de omelet op een groot bord en bak er nog een.
Halveer de omeletten,besmeer met kwark en leg de plakjes zalm erop. Rol de eiwrap op en smakelijk eten!
© 2024 - Wegdam Eieren -
Algemene voorwaarden