Eierautomaat

Wilt u graag verse eieren van onze boerderij, dat is ook mogelijk. Wij hebben een eierautomaat waar u dagelijks ( behalve zondag ) terecht kunt van 08.00 – 21.00 uur.

Ondanks de wegwerkzaamheden is onze eierautomaat bereikbaar. U kunt rijden via de Nettelhorsterweg, dan de 1e weg links (Broekstraat), vervolgens weer de 1e afslag links (Kappellendwarsweg). Wanneer u bij de verkeersregelaar aangeeft dat u eieren gaat halen bij Wegdam eieren kunt u doorrijden.

Wij verkopen scharreleieren op tray’s van 30 eieren in de maten S, M, L en XL.
Daarnaast verkopen we ook scharreleieren in doosjes van 10 eieren in de maten M, L en XL. Ook hebben we Vrije uitloop eieren, dit houdt in dat de kippen buiten lopen. Deze eieren verkopen we in doosjes van 10 stuks in de maten M, L en XL.

Van de eierautomaat wordt al veelvuldig gebruik gemaakt door jong en oud. De instructies kunt u vinden op het paneel van de eierautomaat.
Wilt u een lekker eindje fietsen en tegelijk een vers eitje halen, dit kan ook. We zitten vlak bij de knooppunten 11 en 43 van het fietsknooppuntennetwerk in de gemeente Lochem.