Pavlova met frambozen

INGREDIËNTEN
250 g frambozen
30 g pistachenoten, fijngehakt
3 eiwitten
1 kl citroensap
250 ml room
100 g kristalsuiker
75 g poedersuiker
2 kl vanillesuiker
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 13O °C.
Klop de eiwitten op en voeg de kristalsuiker in 3 delen toe. Klop verder tot het schuim stevig is en in pieken blijft staan.
Zeef de poedersuiker en spatel deze voorzichtig onder de eiwitten. Voeg tenslotte het citroensap toe.
Stort het eiwitschuim uit op een met bakpapier bedekte bakplaat. Vorm een ronde taartvorm ter hoogte van ongeveer 10 centimeter met een spatel. Strijk het oppervlak glad. Vorm dan met een lepel voorzichtig een holte in het midden van de taart.
Bak de meringue 1,5 uur in de oven met de deur op een kiertje. De pavlova is klaar als die loskomt van het bakpapier. Laat goed afkoelen.
Klop de room stijf met de vanillesuiker.
Schep de slagroom in het midden van de meringue en leg hierop de frambozen. Bestrooi met de gehakte pistachenootjes en serveer.