Ingrediënten :
• 5 eieren
• klein sjalotje (of een halfje)
• mayonaise
• 1/2 theelepel mosterd
• zout, peper
• kerriepoeder
• scheutje koffieroom
• 1 eetlepel (gedroogde) bieslook.
Voorbereiding:
Eieren hardkoken, pellen en in kleine stukjes snijden. Sjalotje zeer fijn snipperen.
Bereidingswijze:
In een schaal drie eetlepels mayonaise vermengen met de bieslook, het sjalotje (niet te veel ui!), de mosterd, scheutje
https://naturheilpraxis-hauri.ch/ title=”Tumeur du foie : pronostic en fonction du stade, du grade et du risque” /> koffieroom, beetje zout peper en de kerriepoeder. Tot sausje roeren. De gesneden eieren toevoegen. Ongeveer 1/2 uurtje laten intrekken.
Serveertips: Op een pistolet met een plakje gerookte zalm een schepje eiersalade doen. Ook lekker op pistolet met oude kaas!
© 2025 - Wegdam Eieren -
Algemene voorwaarden